8-férfi labdarúgó-védelmi fúrók

Tip Fúró

A 8 fős labdarúgást 18 államban játsszák, főleg olyan kisiskolákban, ahol nincsenek elég játékosok a rendszeres méretű csapatok számára. Az online 8man Football honlapja megjegyzi, hogy a 8 emberes labdarúgás mezőméretei gyakran eltérnek egy szabályos mezőtől, egyes államok pedig kisebb mezőn játszanak hosszában, szélességben vagy mindkettőben. A 8-fős futballisták különböző pozíciókat játszanak, és a legtöbb csapat nem nagy, ezért a sokoldalúság fontos. A fúrók segítenek egy 8 emberes csapatnak, hogy javítsa a védekezést.

Shed and Tackle

A 8Man Football honlapja szerint az edzők úgy érzik, mintha a védelem mindig olyan ember lenne, aki kevéssé hangos volt a 8 emberes labdarúgásban. Ezért a játékok általában magas értéket képviselnek, és a forgalmak létrehozása létfontosságú. Mivel kevesebb játékos van, a 8 játékosnak képesnek kell lennie arra, hogy játsszon és mindent megtegyen a pályán. A fúrócsúcs a játékosok számára azt tanítja, hogyan reagáljon gyorsan és hagyja abba a forgalmat. A fúró futtatásához egy játékos álljon 10 méterre az edzőtől, ez a játékos a billenős. A lehallgató elindul 25 méterre, és a billencs felé haladjon. Az edző dobja a labdát, és a billencs elfordítja a passzt, de hagyja, hogy elhaladjon. Az interceptor feladata, hogy elkapja, és visszaküldi azt az edzőbe. A játékosok minden helyszínen forognak.

Shadow Coverage Fúró

A 8-fős labdarúgásban az összes védekező játékosnak fontosnak kell lennie, hogy a blokkok eljussanak a küzdelemhez. A fészer és fúró fúró megtanítja a játékosokat, hogy szálljanak le a blokkokról és tegyenek akadályt. Legyen blokkoló a védekező játékos előtt, és a labdajellegű vonalnak hat méterrel hátul és kb. Öt méterrel a blokkoló és kezelő belsejébe kell állnia. A sípszóban a blokkoló megpróbálja letiltani, miközben a védő megpróbálja kiszabadítani a blokkot. A golyó-hordozó mindkét játékos körüli fütty felé indul. A cél az, hogy a védő eltörölje a blokkot, és előkészítse a kaput. Az edzők választhatják, hogy ez teljes kontakt fúrásként működik.

Ez a fúró tanítja a játékosokat a passzok ellen. Használhat mind az embert, mind a zóna fedelét a fúróban. A 8-fős labdarúgáshoz a legjobb, ha a fúró egy 3 fős másodlagos fúrással. Hívja le a három védekező másodlagos játékos lefedettségét. Két támadó játékos fut át ​​mintákkal. Az edző a labda egyik játékosát dobja a játékra. A cél az, hogy a védekező játékosok maradjanak a lefedettségükben, felismerjék a passzolási mintákat, és képesek legyenek leütni vagy elkapni a labdát.