Házasságtörvények törvényeit kansasban

Válás és házasságtörés

A Kansas-i válási törvények kodifikálásra kerültek a Kansas Statutes Annotated című fejezetben, a 60. fejezet 16. címében. Ezek a törvények meghatározzák azokat a korlátozott helyzeteket, amelyekben a házasság felbontásának ügyében a házasságtörés kérdése megfelelően megemelhető. Ezenkívül a bűnügyi házasságtörést a Kansas Statutes Annotated Chapter 21, 3507 szakasz írja le.

Alimentáció és házastársi ellátás

A Kansas válási törvények lehetővé teszik a nem-hiba és a hiba elválaszthatatlanságát, a Kansas Alapszabályának megjegyzése szerint, a 60. fejezet 16. címében. A legtöbb válási törvénnyel rendelkező állam megengedi házasságtörésnek a házasság felbontásának célját szolgáló jogsértés példájaként az American Bar Association Család szekciója. Kansas hiba válás törvényei nem tartalmazzák a házasságtörést, mint a hiba elvált válik.

Bűnözői házasságtörés

Bár a házasságtörés nem megengedett a házasság felbontására vonatkozó ügy alapjául, a házasságkötés-büntetés ilyen módon történő megsértését a bíróság a házastársi ellátás vagy a lakhatási támogatás odaítélésének tényezőjeként alkalmazhatja, a Kansas Statutes Annotated 60. fejezete szerint, 16. cím: A házasságtörés tipikusan nem bizonyul elegendőnek az ellátás rendezéséhez. Ha azonban a házasságtörést bizonyítanák egy másik olyan tényezővel együtt, amely támogatja az ellátás odaítélését, beleértve a válás utáni jövedelemkülönbséget is, valószínűbb, hogy a házastársi ellátás odaítélése valószínűsíthető.

Jogi képviselet

Kansas Alapokmánya A 21. fejezet 3507. szakasza a Napraforgó államban bűncselekményi házasságot állapít meg. A Kansas büntető törvénykönyve a házasságtörést a szexuális viszonyt vagy szodómizálást vonja maga után, aki nem házasodik meg az elkövetővel, ha az elkövető vagy a másik fél házas. A bűnözői házasságtörés Kansasban alacsony szintű vétségnek minősül.

A Kansas-i válási eljárások bonyolult ügyek, köztük azok is, amelyekben a ház előtt házasságtörést fecskendeznek a bíróság előtt. Ha úgy találja magát, hogy részt vesz ebben az esetben, fontolja meg a tapasztalt ügyvéd szolgáltatását. A Kansas Ügyvédi Kamara fenntartja az ügyvédek könyvtárát a különböző gyakorlati területeken. Vegye fel a kapcsolatot a Kansas Ügyvédi Kamara szervezetével, 1200 S.W. Harrison, Topeka, KS 66612; 785-234-5696; ksbar.org