10 módja a fogyásnak 1 hét alatt

Áttekintés

Semmi sem tűnik segíteni a diéták motiválását több mint egy gyors csepp kilót. A túlsúly súlyának megváltoztatásának okai – attól, hogy nagyszerűen nézzenek ki egy fürdőruhában, hogy egészségesek legyenek és illeszkedjenek. Bármi legyen is az ügy, ésszerű célokat és étrendet ésszerűen. Találjon meg egy hosszú távú tervet, amellyel egész életen át maradhat. Gyorsindítás után rendben van, mindaddig, amíg egészséges módon csinálod, és nincs irreális várakozásod. A legtöbb ember nem veszít több mint 3 vagy 4 fontot. Egy hét alatt, anélkül, hogy veszélyeztetné az egészségüket.

Egyél egy egészséges reggelit

Kezdje minden nap egy egészséges reggelivel. Adjon hozzá egy fehérjetartalmat, legalább egy vagy két adag gyümölcsöt vagy zöldséget, egy adag gabonát és néhány tejterméket a kalciumhoz. Egészséges, kiadós reggeli biztosítja a reggelen elfogyasztandó tüzelőanyagot, és segít megakadályozni a vágyat, hogy megragadjon egy gubancos, közepes reggeli tészta.

Vizet inni

Drink legalább nyolc 8oz. Napi pohár vizet. Ha úgy érzed, hogy az éhség elsüllyedt, először egy pohár vizet inni, és időt adni arra, hogy megszüntesse a szomjúságodat. Lehet, hogy nem lesz ennyire éhes.

Helyettesítő Egészséges Ételek

Ahelyett, hogy az egészségtelen ételeket felcserélné, helyettesítheti az egészséges táplálékokat, amelyek táplálják a szervezetet, és nem adják hozzá a zsírokat vagy a felesleges szénhidrátot a testéhez. Néhány példa az egészséges szubsztitúciókra: zsírmentes tejtermékek a teljes zsírtartalmú tejtermékek helyett, pattogatott kukorica pattogatott kukoricacseméretű mikrohullámú pattogatott kukorica helyett, zabpehely helyett cukrozott gabonafélék és angyali táplálékkenyér helyett.

Egyél gyakrabban

Óvakodj odáig, hogy napi három óriási ételt ültél. Ez megakadályozza, hogy túlságosan éhes legyen az étkezés közti túl hosszú idő várakozásából, és ez elősegíti az anyagcserét. Ha a szervezet nem kapja meg az állandóan szükséges üzemanyagot, valószínűleg éhezéses módba kerül.

Keressen kifogásokat a lehető legnagyobb mozgáshoz. Parkolj a lehető legnagyobb mértékben az irodából vagy a boltokból, így néhány extra kalóriatisztító lépést tehetsz. Használja a lépcsőket a lift helyett. Ha lehetséges, ahelyett, hogy e-mailt küldene valaki az irodában, sétáljon át a személyre, és kézzel adja át az üzenetet.

Növelje tevékenységét

Használjon kis lemezeket

Menj előre, töltsd fel a lemezt, de csináld kisebbet. Használjon salátalemezt egy étkezés vagy egy puding pohár fagylalt. Csak annyi ételt kaphatsz a kisebb méretű lemezre, így ellenállni kell a késztetésnek, hogy másodpercekig visszamegy.

A szálas gazdag ételek gyorsabban érezhetik magukat, és segítenek az emésztőrendszer gyorsabb működésében. Néhány kiváló, magas rosttartalmú élelmiszer tartalmaz a legtöbb gyümölcsöt, zöldséget és gabonát.

Mindig tartson veled egy kis notebookot. Írja le minden egyes harapást, amelyet a szájába helyezett. Meg lehet lepődni, hogy hány szándéktalan kalóriát fogyaszt minden nap. Még az apró ízek is segítenek a fontok feltöltésében, ha túlleszed.

Ülj le enni és élvezze az ételét. Vágja a kis harapásokat, és miután beletette a szájába, tegye le a villáját és rágja el az ételeit. Ez segít az emésztésben, és megadja a testidőt, hogy ismerje el, mikor tele van.

Növelje a szálat

Írd le

Lassan enni

Tegye magát felelősségre vonható egy diétás partnernek. Ha versenyképes, versenyezzen. Ha nem, élvezni fogja a súlycsökkentést egy haverral.

Diét egy baráttal