A szauna előnyei a bőr számára

Áttekintés

Ha az orvos úgy ítéli meg, hogy egészséges ahhoz, hogy egy, a szaunák nagyon értékesek a bőrén. A Steam-Sauna-Benefits.com weboldal szerint a szauna élvezheti a feszültséget és a stresszt, valamint erősítheti az immunrendszert. A fenti értékeken túl a SteamSauna-Benefits.com a szaunákat felajánlja a bőr megjelenésének megerősítésére. A szauna használata javíthatja a keringést, javíthatja a kollagén reprodukcióját, és mélyen megtisztíthatja és megújíthatja a bőrt.

Javuló forgalom

A Steam-Sauna-Benefits.com megjegyzi, hogy az ideális testhőmérséklet 98,6 fok F. Amikor szaunába jössz, a vérkeringés és a verejtékgyártás drasztikusan megnő. Dr. Lawrence Wilson, a szaunahasználók kutatója és a “Szauna-terápia méregtelenítésre és gyógyításra” című cikk szerzője szerint: “A test több fokkal történő fűtése jelentősen megnöveli a keringést, mivel a szervezet megpróbálja megőrizni a bazális hőmérsékletét. Ez elősegíti a toxinok eltávolítását. A fokozott vérkeringés több oxigént és tápanyagot kölcsönöz a bőr felületének. Hozzáadott oxigén és tápanyagok a bőrét egészséges és hidratálták.

A kollagén sokszorosítása

A beteg útmutatója szerint a bőr elsősorban kollagént tartalmaz. A kollagén fehérje, és a bőr összetételének több mint 80% -át teszi ki. A kollagén a szövetek és szervek erejét és rugalmasságát adja. Wilson szerint a szauna javíthatja a kollagén reprodukciót. A megnövekedett kollagén reprodukció az elhalt hámsejtek kiválasztását segíti elő, és elősegíti az újabb és egészségesebbek növekedését.

Öblített pórusok

A zuhanyozás segít eltávolítani a piszkot és az olajokat a szervezetből. Dr. Andrew Weil azonban a weboldalán kijelenti, hogy a szauna szedését nehéz izzadás okozza, amely kiüríti a pórusokat és a mirigyeket. Ráadásul a szaunák felszámolhatják a fertőzéseket és a toxinokat. A Saunafin honlapja szerint a bőr az emberi szervezet legnagyobb szerve, és a testek harminc százalékát bocsátja ki. Amikor a szauna súlyos verejtékezést vált ki, a szervezet méregteleníti a bőrt pórusokat, és eltávolítja a szennyeződéseket belülről. Amikor eltávolítják a hulladékot és a toxinokat, kevésbé problémásak a csúnya bőrfeltételek, mint például az aknák, pattanások és mitesszerek.