A kézfogási gyakorlatok előnyei

Áttekintés

A fogás erőssége az atlétika fontos eleme, valamint a legtöbb hétköznapi feladat. A Bison Strength szerint a markolat ereje többféleképpen osztható meg. A zúzási erőt a levet egy citromból préselik. A dörzsölő szilárdságot egy fából készült deszka hordozására használják. A tartókonzolást olyan állóképességi feladatokhoz használják, mint a zsák hordozása. A markolóképességet gumi gömbök vagy rugós betétek összenyomásával lehet megcélozni, és időben megtartani a súlyokat.

Megnövelt hónalj izomzata

Az ujjait az alkarján lévő izmok szabályozzák. A kezed kézzárását az alkar flexorok vezérlik, míg a kezed nyitását az alkar extenzorok vezérlik. A kéz erejének növelése szintén megerõsíti és megerõsíti ezeket az izmokat, így az alkarok erõs, erõteljes megjelenést kölcsönöz.

Fokozott kézerősség

A fogás erősíti az ujjait, a csuklóit és az alkart. A megnövekedett fogóerő gyorsabban eredményezi az edzőtermet, mert nehéz súlyokat tartani. Olyan sportágakban, ahol sporttáska vagy denevér használata szükséges, nehezebbé válik a fogás elvesztése nélkül. Az Amerikai Tanács gyakorlása szerint a fogás erőssége különösen fontos a sporthoz hasonlóan, mint a mászás és a torna, amelyek gyakran megkövetelik Öntől, hogy saját testtömegét támogassa.

Kézállóképesség

Ha növeli a kéz erőinek erősségét, akkor növeli a kitartást azokban az esetekben is, amikor a keze hosszabb ideig érvényes. Ha hosszabb ideig tartó táskákat vagy bőröndöket kell hordani, akkor nem kell aggódnia, hogy a fáradtság miatt elveszíti a markolatát.

Továbbfejlesztett ügyesség

Néhány tapadási gyakorlatot önállóan állíthatja össze ujjaival. A hegedűnek és a gitárosoknak egyaránt szüksége van arra, hogy nyomást gyakoroljon minden egyes ujjal. A zenészek gyakran felépítik a fogantyúkat rugós terhelésű szerszámokkal, mindegyik ujjal külön rugókkal. A jobb kézügyesség is javítja a gépelést.