Az almás ecetes tabletták előnyeit

Áttekintés

Az almás ecetet általában fogyókúra használják, de vannak állítások arról, hogy Candida, magas koleszterinszint, élesztőfertőzések és még az ízületi gyulladás kezelésére is hatásos lehet, mondja Ray Sahelian, MD. Bár ezek a követelések bizonyítására kevés tanulmány készült Kevés mellékhatás van az almaecet elvezetésére, ezért érdemes megpróbálni.

Egyszerű használat

Az egyik legfontosabb előnye az almaecet-tabletták bevitelének az előnye, hogy az ecetet nem közvetlenül az ízléssel kell kezelni. Ha finom gyomra van, és gyomorégésre vagy egyéb emésztési problémákra hajlamos, a tabletták egyszerű megoldást jelentenek. Vigyük el őket sok vízzel, hogy ne maradjanak a torokban.

Lehetőségek

Bár almaecet-ecet folyékony és por alakú is rendelkezésre áll, csak néhány olyan vállalat áll rendelkezésre, amely ilyen formában kiegészítőket gyárt. Azonban sok márka gyártja az almaecet-tablettákat, így több lehetőség van az erősség, az adagolás és a minőség tekintetében.

A kiegészítők

Az egyik előnye, hogy a tablettákat az almaecet más formáin alkalmazzák, az, hogy sok vállalat további kiegészítőket ad hozzá a keverékhez. A vitaminok, az ásványi anyagok és az aminosavak mind általánosak. Más márkák adnak zsíroldó vagy étvágycsökkentő elemeket. A kelp fokozza az anyagcserét és egy közös kiegészítő.