8 étel, amely a derékvonalat vágja

Áttekintés

A nadrágtartó karbantartása az Ön étrendjéről szól. A megfelelő táplálkozási tervhez ragaszkodva megtartja az anyagcserét és elégeti a testzsírt. Ne feledje, hogy amit eszel, ugyanolyan fontos, mint mennyit eszel. A megfelelő ételek kiválasztása segít a súlycsökkenésnek, és tartsa távol.

Csirkemell

A csirkemell magas fehérjetartalmú és alacsony zsírtartalmú, rendkívül rugalmas az előkészítés szempontjából. A csirkemell is megfizethető, kevesebbet költ, mint a legtöbb marhahús. A csirkemellben lévő fehérje megtartja az anyagcserét és segít az izomtömeg fenntartásában.

Konzerv tonhal

A tonhal hasonló a csirkemellhez, mivel alacsony a zsír és a magas fehérje. Bár nem annyira hajlékony, mint a csirkemell, a tonhal általában kedvezőbb és nagyon könnyen tárolható. Mivel előfőzve van, a tonhal igen kényelmes, és azonnal ki lehet venni a dobozból, vagy egy salátánál egy gyors étkezés után. A tonhal olajban vagy vízben kapható. Mentse magát a kalóriák és vásárolni a tonhal vízben.

tofu

A népszerű húspótló, a tofu fehérjeforrás és a vegetáriánus diéta egy vágott darabja. Szójából készült, a tofu kevés szénhidrátot, közepes zsírt és sok anyagcserét elősegítő fehérjét tartalmaz. A kaméleon a konyhában, a tofu meg fogja ízlelni az ízeket, amelyeket elkészített.

Leveles zöldségek

A levél zöld zöldségek fontos szerepet játszanak a táplálkozásban, mert táplálékkal vannak ellátva, és kevés kalóriát tartalmaznak. A leveles zöldségek magas rosttartalmúak, ami javítja az emésztőrendszert és csökkenti a vérzést a középső részében. A leveles zöldségek szintén magasak az A, K, D és E vitaminokban. A leveles zöldségek például a spenót, arugula, romaine saláta és káposzta.

A gyümölcs egy egészséges módja annak, hogy kielégítse a cukorkák iránti sóvárgásodat anélkül, hogy feláldoznod a diétádat. Kerülje a konzerv gyümölcsöt, amely jellemzően hozzáadott cukrot tartalmaz. A friss egész gyümölcsök magasak a vitaminokban és ásványi anyagokban, és bár tartalmaznak cukrot, magas rostanyaguk lassítja az emésztést és megbízható energiát biztosít.

Gyümölcs

Édesburgonya

Az édesburgonya magas A és C vitaminokban, és tartós energia forrása. Az édesburgonya lassan emészt, a vércukorszintet kontrollálta, az anyagcserét magasra és a zsír tárolására minimálisra csökkentette.

A zab nagy mennyiségű rostot és lassan égő szénhidrátot tartalmaz. A reggel fogyasztott zabliszt rengeteg energiát biztosít, és ebédidőig kielégít.

Az olívaolaj ízesítésére vagy főzésére szív egészséges omega-6 és omega-3 zsírsavakat, valamint az E-vitamint is tartalmaz. Az egészséges zsírok, mint például az olívaolaj, ténylegesen kiváltják a szervezetünket, hogy több testzsírt használjanak üzemanyagként. Hozzáadva az ételeket öltözködésként, az olívaolaj zsírja lassítja az emésztést és hosszabb égető energiát biztosít.

Zabpehely

Olivaolaj