A gyermekek kiropraktikai ellátásának előnyei

Áttekintés

A krónikus gyermekkori megbetegedések növekedése az egyik oka annak, hogy a szülők a gyermekek számára alternatív egészségügyi ellátást keresnek. A kiropraktikai ellátás olyan hatékony és megfizethető program, amelyet az engedélyezett szolgáltatók az ideg- és a vázizomrendszerekhez kapcsolódó gyermekek egészségi állapotára vonatkoznak. Gyengéd, nem invazív és gyógyszermentes, kiropraktikus kiigazítások kezelik, megoldják és megakadályozzák az egészségügyi problémák széles körét. A Nemzetközi Chiropractic Gyermekgyógyászati ​​Egyesület (ICPA) legújabb kutatása szerint a spinalis manipulatív terápia biztonságos és sikeres volt minden korosztály gyermekei kezelésében.

Akut körülmények

Akut állapotok a születési traumából, sportbalesetekből és véletlen sérülésből eredhetnek. A kiropraktika gondozása a gyermekek javát szolgálja a spinalis igazítás javításával, hogy javítsa egészségi állapotukat. Amikor a csigolyák ízületei a születés vagy a fújás vagy esés során nem megfelelő irányba mutatnak, az izomszövet és az idegek is érintettek lehetnek. A gerincszabályozás szabadítja fel az ízületeket, visszaállítja a mozgást és enyhíti az idegi nyomást, ami okozhat további betegségeket. A szülők beszámolnak a gyermekek egészségügyi problémáinak sikeres kezeléséről, mint például akut fülfájás, felső légúti fertőzés, izomfájdalom, nyaki fájdalom és baleseti trauma. A spinális manipuláció az újszülötteknél fiatalabb gyermekek számára alternatív kezelés a kólika és egyéb emésztési zavarok kellemetlensége miatt.

Krónikus körülmények

Az ICPA által felmérett szülők arról számoltak be, hogy viselkedési javulást tapasztaltak azoknak a gyerekeknek, akik csontkovácsot láttak, valamint javították az alvást és erősebb immunrendszert. Bár ezeken a területeken a tudományos bizonyítékok még mindig nem meggyőzőek, a gyermekek egészségügyi ellátásáért küzdő emberek egyre nagyobb száma a csontkovácsoktól (1991-től 8,5% -kal az amerikai Chiropractic Association szerint) pozitív támogatást nyújthat annak előnyeihez. A Chiropractic America beszámol arról, hogy a természetes, gyógyszermentes chiropractic ellátás néha hatékonyabb, mint a krónikus fülfájás, a scoliosis és a nyaki fájdalom hagyományos orvosi megközelítése. A nem specifikus okok fejfájásai és alvászavarai jól reagálnak a gerincbeállításokra, amelyek befolyásolják és megjavítják a megszakított idegi utakat. A figyelemhiányos hiperaktivitási rendellenesség (ADHD) asztma és allergiás tünetei és mintái szintén kiropraktikával kezelhetők.

Megelőzés

Ezeknek a területeknek a sikere kihat a kiropraktikai ellátás megelőző képességére. A korai időszakos korrekciók egy fiatal korban segíthetnek eltávolítani a fenti betegségeket mielőtt elkezdenék. A helyes gerincbeállítás most késleltetheti vagy megelőzheti a degeneratív csont- vagy ízületi betegségeket, mint például csontritkulás és osteoarthritis. A gyermekek egészségi állapotának fenntartása mellett a csontkovács rendszeres látogatása a gyermekek proaktív egészségügyi ellátásának értékét is növeli. Ők nagyobb valószínűséggel felügyelik és kezelik az egészségüket, ahogy felnőnek, és kevésbé valószínű, hogy félnek vagy megtagadják az egészségügyi problémákat. A jó egész életen át tartó egészséggel kapcsolatos szokások ösztönzése a chiropractic egyik legjobb előnye a gyerekeknek.