3 napos baleseti diéta

Napi 1000 kalóriát fogyaszthat a háromnapos étrendben. Mint más baleseti étrend, ez a táplálék nem hatékony módja a fogyásnak. A három napos étkezés egy yo-yo diétás forma, egy étkezési minta, amely gyors fogyást eredményez és gyorsan visszanyeri azt. A szervezet természetes védelme az éhezés ellen, akkor ellenkezik, amikor megpróbálja lefogyni bármilyen összeomlási étrendet.

Claims

A három napos diéta alkotója 10 lb veszteséget ígér. Három nap múlva, ha követi az étkezési tervet ingatag nélkül. Állítólag az étrendből származó élelmiszerek specifikus kombinációjából származó megnövekedett anyagcsere segít a zsírégésben, bár nem világos, hogy milyen reakciót okoz az élelmiszer-kombináció.

Minta étkezési terv

A napi menü a háromnapos étrend egyik változatából szemlélteti, hogy mennyire kevesebben esznek naponta. A reggeli félig grapefruit és egy pirítós egy evőkanál mogyoróvajjal. Az ebéd tartalmazza 1/2 csésze tonhalat, egy szelet pirítóst és fekete teát vagy kávét, nem kalóriatartalmú édesítőszerrel. Vacsora 3 oz. A sovány hús, egy pohár zöldbab és sárgarépa, és egy csésze vanília fagylalt.

Eredmények

A háromnapos étrend követésével valószínűleg le fog fogyni, de ez főként a víz súlya lesz. Amikor súlyosan korlátozza az Ön által fogyasztott kalóriák mennyiségét, a szervezet metabolizmusa lelassul, mivel túlélési módba kerül. Ezután, ha folytatja a szokásos étkezési szokásait, teste extra zsírt tárol, ha egy másik éhhalálozási időszaknak kell alávetni. Valószínűleg nagyobb súlyt kapsz, mint elvesztetted.

Egyéb problémák

A szigorúan korlátozó diéták, mint például a három napos étrend, hajlamosak arra, hogy a diétát követően a zsíros étvágyat elősegítsék. A háromnapos táplálkozás egy másik problémája a vitamin- és ásványianyag-hiány kockázata. A táplálkozás korlátozott változatossága megnehezíti a szervezet összes tápanyagának megszerzését.

Az életmódbeli változásokból eredő lassú és állandó fogyás nagyobb valószínűséggel tartós eredményeket eredményez, mint a fad diéták. A fogyás akkor fordul elő, ha kevesebb kalóriát fogyaszt, mint amennyit használ. A cél elérése érdekében érdemes kombinálni a testmozgást – beleértve az edzést és az aerob testmozgást – és módosított étkezési mintákat. Például, ha 250 kalóriával csökkenti a napi kalóriatartalmát, és növeli aktivitási szintjét, hogy napi 250 kalóriát égessen el, hetente egy fontot veszíthet. Ne feláldozza a jó táplálékot a fogyás érdekében. Az összes főbb élelmiszercsoportból vegyen el különböző ételeket, de fordítson különös figyelmet az adagméretekre.

Egészséges étrend