Afrin orrspray komponensek

Áttekintés

A “Harrison’s Internal Medicine Principles” szerint az allergiás nátha tünetei: tüsszögés, orrfolyás, torlódások és vizes szemek. A szezonális allergiás rhinitis vagy a “szénanátha” az allergiák következtében alakul ki a levegőben az adott időszakban. Afrin orrspray, gyulladáscsökkentő, állítólag enyhíti a hidegrázás, allergia, szénanátha, szinusz torlódás, És nyomás. A ködszivattyú termék eredeti, súlyos zúzódás, extra hidratáló és sinus. Úgy tűnik, másodpercek alatt működik, és a hatás akár 12 óráig is eltarthat. Az Afrin hatóanyagot és számos inaktív összetevőt tartalmaz.

oxymetazolin

Vitacost.com szerint az oxymetazolin-hidroklorid 0,05% -a az Afrin orrspray hatóanyaga az orrban levő véredények összehúzódásával vagy összehúzódásával működik, és ezáltal csökkenti az orrvérzést A Drugs.com szerint a mellékhatások Beleértve az alábbiakat: tüsszögés vagy égés, szúrás, szájszárazság vagy irritáció, allergiás reakció, mely légzési nehézség, az ajkak, a nyelv vagy az arc duzzanata, csalánkiütés, rohamok, szokatlan viselkedés vagy hallucináció esetén, vagy szabálytalan vagy gyors szívverés Ne használja a oximetazolin orrát több mint három napig. Csak az utasítás szerint használja. A gyakori vagy hosszan tartó használat miatt az orrdugulás visszatérhet vagy romolhat. Ha a tünetek nem szűnnek meg, forduljon orvoshoz a CFR.VLEX.com szerint.

Benzalkónium-klorid

A benzalkónium-klorid-oldat, egy topikális antiszeptikus és inaktív alkotórész, nem gyógyhatású antimikrobiális tartósítószerként szolgál nazális spray-kben. Megakadályozza a gombás, baktériumos és vírus okozta kórokozók növekedését. Az ENT-CONSULT.com szerint a benzalkónium-klorid oldat visszaszorító torlódást okozhat, hasonlóan az oximetazolin-hidrokloridhoz.

Egyéb inaktív összetevők

Az Afrin vízfázisát alkotó egyéb inaktív alkotórészek közé tartoznak a következők: dinátrium dinátrium, antioxidáns, polietilénglikol, hidratáló szer, povidon, propilénglikol, kétbázisú nátrium-foszfát és nátrium-foszfát monobázisos pufferek, amelyek pH-értéke 4,0 és 8,0 között van; És víz.