Íjász játékok gyerekeknek

Áttekintés

Az íjászat nem csak a felnőtteknek szól, hanem egyre népszerűbb a gyermekek körében. Az íjászat ma már számos iskolai körzet testnevelési tantervének részét képezi, és a gyermekek az országszerte íjászversenyeken is részt vehetnek. Az íjász játékokat általában olyan képességek, pontosság vagy egyszerű szórakoztató játékok képezik.

Gyilkos

A gyilkos egy íjász játék, amely hasonló a kriketthez darts-ban, a pontosságra összpontosítva. Ez egy nagyszerű játék a gyerekeknek, hogy játszanak, mert nem összpontosít a bullseye ütésére minden alkalommal. A játék célja, hogy lezárja az összes különböző színt a célon. Minden játékos három fordulóban lő három nyilat, és háromszor kell elérni minden színt. Ha egy játékos bezárja a színt, az adott színhez tartozó pontszám mindaddig hozzáadódik a játékos pontszámához, ameddig az adott színt eléri, mindaddig, amíg a többi játékos nem zárta ki azt a színt. A játék akkor fejeződik be, amikor a legmagasabb pontszámmal rendelkező játékos bezárja a cél összes színét.

Amőba játék

A gömbök és a keresztek alapvetően tic-tac-toe nyilakkal, játszottak a céltárgy hátán, így könnyebbé teszik a gyerekek számára a megértést. Rajzolj egy rácsot három sorral és három oszlopgal, majd játssz egy másik játékossal, mint te tic-tac-toe-t. Ez a játék a stratégia és a pontosság függvénye. Azt állítja, hogy minden egyes mezőt eltalál, és az első olyan személy, aki három négyzet egymás után vagy vízszintesen, függőlegesen vagy átlósan nyeri a játékot.

lufi

Egy szórakoztató játék, amelyet a gyerekek játszhatnak az íjász célponttal, léggömböknek hívják. Fel tudsz rázni a léggömböket, és a végét az íjászasztalhoz ragadni, majd próbáld meg a nyilakat a nyilakkal felemelni. Ezt egyszerűen szórakoztathatja, vagy versenyképes játékot készíthet, ahol a pontozás a különböző színű ballonok számának vagy pontértékének megfelelően történik.

óvintézkedések

Mielőtt bármilyen íjász játékot játszana, a gyerekeknek minden ígérettel kapcsolatos biztonsági szabályt meg kell tanítani. Egy felnőttnek mindenkor felügyelnie kell ezeket a játékokat.