Van-e kiegészítő a súlygyarapodásért, ha nem sikerül?

Áttekintés

Ha egy gyermek megáll a növekvő vagy súlyos testsúlycsökkenés miatt, akkor jel arra, hogy nem eszik elég vagy beteg. Az orvosi kifejezés erre nem sikerül. Az Amerikai Gyermekgyógyászati ​​Akadémia (AAP) szerint a leggyakrabban, amikor egy gyermek elhagyja a növekedést, ez a gyenge kalóriabevitel miatt jött létre. A KidsHealth szerint a sikertelenedés leggyakrabban a csecsemők és a kisgyermekek esetében diagnosztizálható, Rossz agyi növekedéshez és rossz szellemi fejlődéshez vezet. A táplálék-kiegészítők arra szolgálnak, hogy segítsék a gyermek gyenge bevitelével a kalória szükségleteket, hogy elősegítsék a megfelelő növekedést. A Nemours Alapítvány kijelenti, hogy a kiegészítőket csak egy gyermekorvos által előírt módon szabad fogyasztani.

Infant formula

A Seattle-i Washingtonban tartott Gyermekkórház és Regionális Orvosi Központ szerint az orvosok azt javasolják, hogy növeljék a csecsemőtápszer koncentrációját, hogy megfeleljenek a csecsemő nagy kalóriatartalmú igényeinek. A formulák 24 kalóriára jutnak unciánként úgy, hogy a hozzáadott víz mennyisége a porított vagy folyékony, koncentrált csecsemőtápszerhez igazodik. Minden csecsemőtápszer már koncentrálható, beleértve az Enfamil, Similac, Carnation Good Start, Isomil, Prosobee, Pregestimil, Nutramigen és Similac Neocare. A megfelelő képlet a csecsemő szükségleteitől és egészségi állapotától függ. A zsír és / vagy szénhidrát modulokat, például a polikózt, a moduális, a mikro-lipidet vagy a növényi olajat hozzáadják a csecsemőtápszer kalóriáinak 30 kalóriára jutónként történő növeléséhez. A normál csecsemő tápszer 20 kalória unciánként. A gyermekorvos előírja a kalória koncentrációját, és a csecsemőt egy dietetikusra utalva határozza meg a receptet, hogy koncentrálja a képletet.

Gyermekgyógyászati ​​kiegészítők

A gyermekgyógyászati ​​kiegészítőket a kisgyermekek növekvő kalóriatartalmának kielégítésére használják. A Pittsburgh-i Gyermekkórház olyan tej alapú kiegészítőket ajánl, mint a Carnation Instant Breakfast és a Pediature NutriPals, valamint a nem máltaalapú kiegészítők, köztük a Pediasure, a Kid Essential és a Nutren Jr. Ezenkívül javasoljuk a gyümölcslé kiegészítőket is, mint például a Nagybúza és a Clinutren Fruit. A kiegészítést általában a kisgyermek ízlése határozza meg.

Magas kalóriatartalmú élelmiszerek

A Nemours Alapítvány megállapítja, hogy az orvosok a kalóriatartalmú ételt ajánlják a táplálékkiegészítők kiegészítéseként, amelyek segítenek a gyermekek sikertelenségének megakadályozásában. A magas kalóriatartalmú csecsemő élelmiszerek közé tartozik a banán, az édesburgonya, a borsó és a hús. A kisgyermekes diéta sokféle változatot tesz lehetővé. A Pittsburgh-i Gyermekkórház szerint, hogy a kalóriát növeli egy kisgyermek számára, keverje össze két-négy evőkanál aszalt tejport minden egyes tejeskávéval, adj hozzá vajat vagy sajtot zöldségekhez, tálakhoz, szendvicsekhez és tésztafélékhez, használjon liberális mennyiségű majonézet és salátát Öltözködni, hozzáadni mogyoróvaj a pirítós, a crackerek és a gyümölcsök, és adjunk hozzá sült a burgonya, a hús és a rizs.