Jóga lábujjak jó neked?

A YogaToes gumiujjak szeparátorok, amelyek elválasztják egymástól a lábujjakat, távol a lábgolyótól és a láb tetejétől. Úgy tervezték, hogy hatással legyen a lábizomzatra, mint egy edzés vagy a masszázs befolyásolja a test többi részét. A gyártó szerint a YogaToes használata kiterjeszti a lábak izmait, kiterjeszti az Achilles-inakat, javítja a lábát, növeli a keringést a lábakban és a lábakban, és passzív gyakorlat a mélyvénás trombózisra.

A MyBadFeet.com szerint ennek a terméknek a használatával gyakran javulnak a különböző lábfejfeltételek, mint például a kalapácsujj, bunionok, kukoricák, plantar fasciitis, áthúzott lábujjak és rossz keringés. Gyakorlat fájdalmas problémákat okozhat a lábakkal. A fitnesz-tevékenységek, például a séta vagy a kocogás, a tenisz, a golf, az aerobik, hosszabb ideig tartó vagy szorosan illeszkedő cipők viselése negatívan befolyásolhatja a lábakat. A YogaToes-t úgy tervezték, hogy kezelje ezeket a lábfájdalmakat.

Dr. Carol Frey, az UCLA ortopéd sebészének klinikai professzora, kijelenti, hogy a YogaToes tökéletes a láberősítő gyakorlatokhoz, amelyet gyakran ír elő a betegeire. Frey szerint a YogaToes segít megelőzni vagy enyhíteni a kíméletes kukoricát vagy bunion fájdalmat, különösen azok számára, akik szűk cipőket vagy magas sarkú cipőket viselnek, amelyek a lábakat természetellenes helyzetbe szorítják. A YogaToes azonban nem segít a mérsékelt vagy súlyos fájdalom vagy deformitásban szenvedőknek, Frey szerint.

Dr. Mehmet Oz szerint az örökletes vagy rosszul illeszkedő cipő bunionokat okozhat. Azt mondja, hogy megkönnyebbülhet a bunionokból a YogaToes segítségével. Azt javasolta, hogy helyezze a gél típusú YogaToes-t a fagyasztóba, hogy megnyugtató hatást gyakoroljon a bunionjaira.

Enyhén nedvesítse meg a JógaToes-t, hogy könnyedén csússzon a lábára. Kezdje el a YogaToes viselését 10-15 percig, és napi egy órát dolgozhat ki az optimális eredmény érdekében. A készüléket a kádban, a medencében, a szaunában vagy bármikor pihenni lehet. A YogaToes-nak illeszkednie kell a lábad hevedereihez, és először kissé kényelmetlenül érzed magad. Vásárolja meg a megfelelő méretű, általában kicsi a nők és a férfiak számára.

Jóga és lábproblémák

Gondolatok egy professzorból

Dr. Oz a Bunionokon

A jóga lábujjak használata