A görögszéna-kivonat előnyei

Fokozott Libido

A görögországi széna és fenigreek néven is ismert régiségek egy éves növény, amely Ukrajna, India, Kína és a Földközi-tenger térségéből származik. A görögszénaben található érett, száraz magok fehérje, vitamin, niacin, kálium és disogén. A Fenugreek alkaloidokat, lizint, L-triptofánt és szteroid szaponint is tartalmaz. A Fenugreek egy over-the-counter kiegészítő kapszula, tinktúra és por formájában. Több tanulmány kimutatta, hogy számos egészségügyi és kozmetikai előny van a fenugreekkivonat fogyasztásához.

Megnövekedett melléret

A Home Home Remedies Web jelentése szerint a diosgenin olyan vegyület, amely tulajdonságai hasonlítanak az elsődleges női nemi hormon ösztrogénhez. Mivel az ösztrogénhez hasonló tulajdonságokkal rendelkezik, a görögszéna a libidó javítására szól. Továbbá, úgy gondolják, hogy a gyógynövény természetes hormonpótló terápia a menopauzában szenvedő nők számára.

Problémák a sokszorosítással

A Herb Wisdom honlapja szerint a fenugrék segíthetnek elősegíteni az új emlősejtek növekedését és növelni a mellszobor méretét és teljességét. Állítólag új emlősejtek hozhatók létre a dioszgenin hormonális hatásairól. A mellek optimális bővítéséhez az Home Remedies Web három gramm görögszéna felvételét javasolja naponta.

Bőrproblémák

Orvosának beleegyezésével a görögszéna a méhösszehúzódásokat serkentheti és szülést okozhat.

Alacsony koleszterinszint

A táplálékkiegészítő Oktatási Központ honlapja a görögszéna lenyűgözi annak képességét, hogy megnyugtassa és gyógyítsa a kisebb bőrsérüléseket és fertőzéseket. A vizsgálatok azt mutatták, hogy a görögszéna különösen erős helyi kezelés a bőrbetegségek, mint a tályogok, a források, az égések, az ekcéma és a köszvény. Ahhoz, hogy a görögszéna krémként vizet használjon, csiszolja a gyógynövényt porrá és meleg vízzel. Ezt követően egy rongyot áztasson a keverékkel, és alkalmazza az érintett területre.

Otthoni jogorvoslatok A Web idézi tanulmányokat, amelyek azt mutatták, hogy az egyének, akik 24 héttel naponta két uncia fenugrékot fogyasztottak, jelentősen csökkentették koleszterinszintjüket, és drasztikusan csökkentették szívinfarktusuk kockázatát. Létezik két uncia görögszéna, hogy a gyógynövényt poralakban megszórjuk az élelmiszer fölé vagy a gyógynövény kapszulába helyezve.

A cukorbetegség kezelése

A petefészek lehet hatékony módszer mind az első, mind a két cukorbetegség kezelésére. A táplálékkiegészítő Oktatási Központ megjegyzi, hogy Indiában végzett tanulmány, amely felfedezte, hogy naponta egy uncia köhögéskert veszít, csökkentheti a vércukorszintet. A cukorbetegség kezelése előtt a gyógynövényt forduljon orvoshoz vagy orvoshoz, hogy biztonságban legyen.

Emésztési segédeszköz

Fenugreek tiszteletben tartják az emésztést segítő előnyöket. A gránátalma magvak jelentős mennyiségű nyálkát tartalmaznak, ami egy ragasztóanyaghoz hasonló anyag. A nyálkahártya gyomor- és bélrétegek bevonásával gátolja a gyomor-gyulladást. A Vita Wise honlapja javasolja, hogy használja ezt a hatékony gyógynövényt az emésztési zavar, diszpepszia, gyomorfekély, hasmenés és gyomor-bélrendszeri görcsök ellen. Ideális esetben egy evőkanál fenugrékot kell ráhúzni az ételeire, vagy étkezés előtt evéskanálnyi vizet vagy gyümölcslevet fogyasztani.

A farönkök bőségesek az oldható rostokban. Az oldható rostot elismerik a fogyás elősegítésére, mert az emésztőrendszer nagyításhoz vezet. A kibővített emésztőrendszer teljes mértékben érezheti magát, és sikeresen irányíthatja az étvágyat.

Fogyás