Baseball warmup gyakorlatok

Áttekintés

A baseball olyan játék, amely sok csavart, ugró, oldalirányú és előre-hátrafelé irányuló mozgásokat foglal magában. Ha a helyszínre járva elvégezheti ezeket a feladatokat megfelelő melegítés nélkül, fennáll annak a kockázata, hogy izomra húzza. Nem gyakori a közhiedelemmel kapcsolatban, a bemelegítő gyakorlatok többet jelentenek, mint a karját a mellkas elülső részének húzásával és 10 másodpercig tartva. Az ilyen típusú nyújtást “statikusnak” nevezik. Bár van idő és hely, a játék kezdete nem az. A melegítő gyakorlatoknak “dinamikusnak” kell lenniük, ami azt jelenti, hogy mozgásban vannak. Ez megkapja a testet a tényleges mozgásokhoz, amelyeket egy játékspecifikus helyzetben fognak látni.

részhajrák

Az első dolog, amit meg kell tenni egy bemelegítés öt -10 rövid sprintek, amelyek szimulálják a fellépést, amit látni fog egy játékban. Ez fel fogja melegedni a test maghőmérsékletét, és növeli az izomzat keringését is. Kezdje az első bázison. Sprint a második bázisra, hátramenet és sprint újra.

Előre kanyarodik

Álljon széles pozícióban a karjaival oldalra és párhuzamosan a talajjal. Hajlítsa előre és érintse meg a jobb kezét a bal lábadhoz. Gyere vissza, majd érintse meg a bal kezét a jobb lábadhoz. Válasszon előre-hátra három-hat alkalommal.

forgatások

A csomagtartó forgása a lábaddal széles helyzetben történik, a kezed pedig oldaladra és a talajjal párhuzamos. Forgassa a felsőtestét jobbra, majd forgassa balra. Minden alkalommal, amikor forgat, próbálj meg egy kicsit tovább. Menj oda-vissza három-hat alkalommal.

Térdliftek

A térdig érő liftek lazítják a lábakat és a csípő flexorokat. Ehhez álljon lábaddal a váll szélességével szemben. Emelje fel a jobb lábát a földről, és térdre tegye a mellét. Engedje vissza, és hozza fel a bal térdét. Menj oda-vissza három-hat alkalommal. Ezeket gyalogos mozgásban is elvégezheti.

A guggolók lazítsák meg a glutationeket, a négyeseket és a combnyeregeket. Ehhez álljon lábaddal a váll szélességével szemben. Hajlítsa a térdét, és lassan engedje le a testedet, amíg a combjai párhuzamosak a talajjal, majd álljanak hátra. Gyorsan és szabályosan mozogjon. Három-hat ismétlés.

guggolás

Sétapálcák készítéséhez hosszú lépést kell tennie a jobb lábával. Hajlítsa le, amíg az első térde 90 fok és a hátsó térd körülbelül 2 cm-re van a talajtól. Gyere vissza, lépj előre a bal lábaddal és kövesse az eljárást három-hat alkalommal.

Sétahajózás

A cseppek lazítása érdekében csepegtetéseket végeznek. Kezdje a lábával együtt, és tegye a kezét a teste elé, akárcsak a box. Lépj vissza a tested mögé a bal lábaddal. Jöjjön egy guggolás, jöjjön fel, és hozza vissza a lábad a kiindulási pontra. Lépj vissza a test mögé, a jobb lábaddal szögben. Jöjjön egy guggolásba, és térjen vissza a kiindulási helyzetbe. Menj oda-vissza három-hat alkalommal.

A kar keresztek segítenek lazítani a mellkasát és a hátsó vállakat. Állj lábaddal a váll szélességével és a karjaidat a tenyérrel lefelé. Húzza ki a karját mögött, majd keresztezi őket a teste előtt. Menj oda-vissza három-hat alkalommal, majd fordítsa fel a tenyerét, és ismételje meg.

A kar körök egy másik szakasz, amely fellazítja a vállakat. Állj lábaddal a váll szélességével szemben. Húzza ki karját egyenesen az oldalára, és tegye a kis köröket mindkét irányban. Csinálj három-hat kis kört, majd ismételje meg közepes méretű körökkel és nagy körökkel.

Csepphullás

Keresztek

körök